Сообщение отправлено

Мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Спасибо!

Вітаємо, реєстрація пройшла успішно!

Мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Спасибо!

Реєстрація пройшла успішно!

За деталями телефонуйте +38 (063) 539-58-60

Сообщение отправлено Вам на почту!

Baby
RestoPraktiki

онлайн-школа рестораторів

Топові ресторатори – експерти RestoPraktiki  проведуть вас від ідеї до результату: вашому ресторанному проекту, яким ви будете пишатися.

На виході у вас:
– готовий покроковий план дій та інвестицій по відкриттю та запуску прибуткового ресторанного проекту;
– підтримка експертів, кураторів та студентів курсу.

 

Ми розробили 3 пакети участі, щоб кожен міг обрати максимально “свій” варіант навчання.

Нам важливо, щоб ви отримали результат, тому запис на курс через співбесіду з куратором.

60

днів

7

модулів-кроків до свого ресторанного проекту

33

відео-уроків + ДЗ зі зворотним зв'язком від експертів

Вам до нас, якщо ви:

ДІЙ!

– ресторатор-новачок, що хочете відкрити свій перший ресторанний проект;

– ресторатор, який планує ребрендинг існуючого, віджилого “своє” формату;

– серійний ресторатор, що готовий делегувати відкриття своїм керівникам.

01
/
10

ХТО ЕКСПЕРТИ?

+

Ігор Сухомлин, соавтор програми, експерт по концепції (Модуль 1)

+

Світлана Мусій,
соавтор програми та Головний Експерт школи (всі Модулі)

+

Ольга Криворучко та Катерина Русецька,
експерти по дизайну та будівництву (Модуль 2)

+

Ілля Сьомін,
експерт по кухні (повний цикл) (Модуль 3)

+

Олексій Костенюк,
експерт по операційному управлінню баром (Модуль 4)

+

Степан Цуцман,
експерт з розробки і проектування бару (Модуль 4)

+

Артем Скапенко,
експерт по створенню правильної атмосфери в барі (Модуль 4)

+

Тетяна Петруха,
Експерт по лідерству та мотивації (Модуль 5)

+

Радана Ренко,
експерт по брендингу в HoReCa (Модуль-бонус)

+

Вікторія Шапорева,
експерт по маркетингу та PR (Модуль 6)

+

Родіон Єрошек

      +
      Реєстрація

      [mask buy-phone "+38__________" "+38 (___) ___-__-__"]
      Введіть всі поля коректно
      Далі

      Сторінка

      1/2
      +
      Реєстрація

      Кількість учасників

      Вартість участі

      Получать рассылку RestoPraktiki

      Сторінка

      2/2