Мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Спасибо!
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Спасибо!
За деталями телефонуйте +38 (063) 539-58-60
Топові ресторатори – експерти RestoPraktiki проведуть вас від ідеї до результату: вашому ресторанному проекту, яким ви будете пишатися.
На виході у вас:
– готовий покроковий план дій та інвестицій по відкриттю та запуску прибуткового ресторанного проекту;
– підтримка експертів, кураторів та студентів курсу.
Ми розробили 3 пакети участі, щоб кожен міг обрати максимально “свій” варіант навчання.
Нам важливо, щоб ви отримали результат, тому запис на курс через співбесіду з куратором.
днів
модулів-кроків до свого ресторанного проекту
відео-уроків + ДЗ зі зворотним зв'язком від експертів
– ресторатор-новачок, що хочете відкрити свій перший ресторанний проект;
– ресторатор, який планує ребрендинг існуючого, віджилого “своє” формату;
– серійний ресторатор, що готовий делегувати відкриття своїм керівникам.
Експерт: школи
Місто: Київ
Засновник та ідейний натхненник RestoPraktiki і Чашка School. У ресторанному бізнесі з 2007 року. Засновник і співзасновник мереж «Буба» и «Балувана Галя», співвласник «Mimosa Brooklyn Pizza», «Fish & Pussycat», «BROmarket» «Шарлотка», «Велюров».
Експерт : школи
Місто: Київ
Співласниця «Bali Bowl Cafe», «Guilty wine bar», співзасновниця та керуючий партнер «Urban Space 500».
Експерт: запрошений
Місто: Київ
Шеф-кухар в’єтнамського ресторану Tin Tin і коктейль-бару Loggerhead. Інженер-будівельник за освітою, прийшов до професії кухаря в 23 роки, а в 25 вже став шефом. Стажувався в Slurp Ramen Joint (Копенгаген, Данія, шеф Філліп Інрайтер), в De Superette (Гент, Бельгія, шеф-пекар Сара Лемке), в Bo.Lan (Бангкок, Таїланд, шефи Ділан Джонс і Бо Сонгвісава).
Експерт: запрошений
Місто: Київ
Співвласник коктейльного бару S34. Старший тренер міжнародної програми навчання в сфері HoReCa по Східній Європі Diageo Bar Academy. Створив більше 3 десятків барних меню в Україні. Консультує бари і ресторани.
Запустив бар в столиці Австрії для швейцарців при ресторані Tuya. З міжнародною командою професіоналів, включаючи мішленівські Шеф-кухаря Річарда Агілара.
Експерт: запрошений
Місто: Київ
Засновник культового київского коктейль бару LOGGERHEAD BAR. Співзасновник медіа ресурсу про коктельну культуру та про барне життя України – BAROUT.
Співзасновник виробничого підприємства і бюро технологічного проектування барних систем ZABAROM.
Бармен в минулому і легендарна особистість в сьогоденні. З 2004 року займається технологічним проектуванням і виробництвом модульних конструкцій для барів. Вузька спеціалізація і участь (в ролі експерта) в понад 250 проектах сфери HoReCa дозволяють займати лідируючу позицію і ділитися накопиченим досвідом!
Експерт: запрошений
Місто: Київ
Засновник і співвласник — LoggerHead Bar,
відео-продакшена в сфері гостинності – ARTịSHOCK GANG production і компанії з проектування аудіо-атмосфери в сфері гостинності – ARTịSHOCK GANG music lab,
друкованого журналу і видавництва про коктейльної культури і барной індустрії України – BAROUT,
виробництва з виготовлення авторських інструментів та посуду BARTA BAR DESIGN TOOLS.
Завоював титул International Bartenders Association IBA World Cocktail Championships Sofia, Bulgaria 2015 – Best Bartender <28yrs.
Тричі чемпіон України з барному мистецтва (FINLANDIA Vodka Cup, Riga Black Balsam Cocktail Challenge).
Експерт: запрошений
Місто: Київ
— бізнес тренер;
— тренер мережі 5 * готелів InterContinental Hotels Group, які займають лідируючі позиції в сервісі за опитуваннями задоволеності клієнтів;
— сертифікований тренер SQI (Service Quality Institute, Інститут Сервісу Джона Шоула);
— учасник навчальних проектів компанії Zappos;
— фахівець побудови сервісу для різних організацій.
Місто: Київ
Засновниця креативного бюро Plai Buro.
Присвятила 17 років життя брендингу. За цей час пройшла шлях від помічниці дизайнера до засновниці свого креативного бюро.
Створює бренди та розробляє креативні рішення для ресторанів, кафе, барів як локального, так і світового рівня, тому знає про комунікації бренду все.
Експерт : школи
Місто: Київ
SMM manager Right Coffee Bar, Fish&Pussycat Sushi Bar, Mimosa Brooklyn Pizza, BARVY restaurant, Чайка.
За плечима робота з організаторами заходів (кавові заходи, винні фестивалі, забіг у вишиванках), рік досвіду роботи в штабі декількох smm-агентств як content creator на різнопланових проектах для покращення розуміння роботи агентств. Розробила десятки комунікаційних стратегій і запускала проекти в соціальних мережах з нуля (google, facebook, instagram, tripadvisor).
– Вибудовуємо з ідеї проект концепції
– Юридичне оформлення бізнесу та дозвільна документація
– Прораховуємо фінансову модель
РЕЗУЛЬТАТ: готовий проект концепції і прорахована фінансова модель
– Пошук приміщення і робота з ріелтерами
– Знаходимо «свого дизайнера», створюємо з ним проект
– Механіка будівництва
– Звук / відеоспостереження / вайфай / флористи і ін. “Дрібниці”
РЕЗУЛЬТАТ: складено ТЗ для дизайнера-архітектора + графік інвестицій та будівельних робіт
– Як знайти шефа
– Команда кухні і штатний розклад
– Проект кухні та постачальники обладнання
– Меню: опрацювання, тех. карти, собівартість
– Операційне управління кухнею
РЕЗУЛЬТАТ: розроблена концепція меню кухні, складено докладний профіль вакансії Шефа, прораховані інвестиції і терміни будівництва кухні
– Концепція барного меню і пошук бар-менеджера
– Проект бару
– Меню: опрацювання, тех. карти, собівартість
– Робота з постачальниками
– Операційне управління баром
РЕЗУЛЬТАТ: розроблена концепція барного меню, складений профіль ідеального бар-менеджера, прораховані інвестиції будівництва барной станції
– Структура штату і зп фонд
– Шукаємо тих, з ким вам по шляху
– Адаптація / навчання / мотивація
– Сервіс і лідерство
РЕЗУЛЬТАТ: готовий штатний розклад, зафіксований фонд ЗП, визначені профілі вакансій
– Брендинг в HoReCa
РЕЗУЛЬТАТ: пророблений образ бренду, розуміння архетипу і характеру проекту
– Типи PR-кампаній до запуску: приклади, висновки
– Бюджетування, маркетингова стратегія
– Комунікація
– СММ / PR менеджер – профіль вакансії, портрет обов’язків
РЕЗУЛЬТАТ: визначена і прорахована маркетингова стратегія, складений профіль вакансії СММ / PR менеджера
– Чек-лист відкриття
– Закупівля та підготовка ВСЬОГО (посуд, інвентар, декор, форма, etc)
– Системи автоматизації і облік фінансових рухів / операцій
РЕЗУЛЬТАТ: готовий детальний, покроковий бізнес-план вашого ресторанного проекту!
Запуск і точки контролю операційного та фінансового управління