Мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Спасибо!
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Спасибо!
За деталями телефонуйте +38 (063) 539-58-60
15-16 грудня
Українській ресторатор, який зараз працює в Києві, Харкові, Миколаєві, Чернігові.
Як він живе та робить бізнес?
Як мотивуває свою команду, як відкриває нові заклади під час війни, як допомогає ЗСУ, як тримає фудкост, коли всі ціни зростають, як домовляється з орендодавцями, як планує майбутнє. Як загалом тримається сам?
Поговоримо про це на нових РестоПрактиках у Івано-Франківську 15-16 грудня.
Спікери свєжак, обирали для себе. Буде навіть стендап.
Обміняємось досвідом та дружніми обіймами.
Погуляємо теплим містом, вип‘єм вина.
Згенеруємо нові ідеї.
Життя продовжується.
ʼПрацюємо далі!
дні
спікерів
учасників
Власники, керуючі, топ-менеджери ресторанного та готельного бізнесу, шеф-кухарі, які прагнуть розвитку та кожен, хто хоче відкрити власний заклад в Європі або Україні.
Місце проведення